Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion

Vi er rigtig glade for, at du har lagt vejen forbi vores hjemmeside. Databeskyttelse er vigtigt for os og derfor har vi udarbejdet den her underside, hvor vi fortæller nærmere om, hvordan vi registrerer, bruger og behandler de data og informationer vi har til rådighed via hjemmesiden.

Vi indsamler forskellige oplysninger, men ingen af dem er personlige, medmindre du selv angiver navn og kontaktoplysninger ved fx at skrive en kommentar til vores indhold eller ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Hvis du giver os personlige oplysninger som navn, mailadresse mv., så opbevarer vi dem i overensstemmelse med den generelle databeskyttelsesforordning og i overensstemmelse med de gældende regler i Danmark.

Når du besøger vores hjemmeside indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning længere nede) og undlade at bruge vores hjemmeside. Herunder har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Hjemmesiden anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Vi bruger cookies til at gøre vores indhold og annoncer mere personlige, til at vise dig funktioner fra de sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi bruger også cookies til at sikre, at du fx ikke får vist en popup flere gange under dit besøg.

Disse oplysninger er anonyme og kan ikke spores tilbage til dig personligt.

Vi deler oplysninger om din brug af vores hjemmeside med vores partnere indenfor annoncering, sociale medier og med vores analysepartnere. Nogle af disse annoncører kan bruge teknologi som cookies og web beacons, når de annoncerer på vores hjemmeside, hvilket vil sende disse annoncører (f.eks. Google igennem Google AdSense program) information der inkluderer din IP-adresse, din ISP, din anvendte browser og i visse tilfælde, om du har Flash installeret. Dette anvendes normalt til geografisk målretning (ved at f.eks. vise københavnske boligannoncer til én, der befinder sig i København) eller til at vise visse annoncer baseret på specifikke besøgte hjemmesider (ved at f.eks. vise madlavningsannoncer til en, der besøger madlavningshjemmesider).

Vi kan også anvende DART cookies til annoncevisning igennem Googles DoubleClick, hvilket placerer en cookie på din computer, når du browser på nettet og besøger en hjemmeside igennem DoubleClick annoncering (inklusiv visse Google AdSense annoncer). Denne cookie bruges til at vise annoncer specifikt til dig og dine interesser (interessebaseret målretning). De viste annoncer målrettes ved hjælp af din browserhistorik (hvis du f.eks. har besøgt sider, der handler om at rejse til Las Vegas, vil du kunne få vist annoncer for hoteller i Las Vegas, når du besøger en ikkerelateret hjemmeside om f.eks. fodbold).

DART anvender ikke personligt identificérbar information. Oplysninger om dig, såsom dit navn, din e-mailadresse, fysisk adresse, telefonnummer, cpr-nummer, bankkonti eller kreditkortinformation, spores ikke. Du kan fravælge denne annoncevisning på alle websites, der bruger denne type annoncering, ved at besøge: http://www.google.com/intl/da/policies/privacy/partners/

Vi benytter reklamecookies fra følgende tredjeparter: Partner-ads. For at vi kan få betaling for de reklamer vi benytter sker der en registrering når du klikker på en reklame/et reklamelink. Vores samarbejdspartnere lægger en cookie og registrerer IP-adresse m.m. for at kunne spore at et salg/et lead kommer fra os. Oplysningerne bruges udelukkende til dette formål. Vi har givet vores samarbejdspartnere lov til registrere, opbevare og behandle de nævnte data i overensstemmelse med deres persondatapolitik. Derudover håndterer vi også cookies fra Google Analytics samt interne cookies for fx at sikre, at du ikke møder de samme popups mange gange.

Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at hjemmesiden ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Sådan afviser eller sletter du dine cookies

Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din Internet-browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi disse funktioner og services forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her og du kan læse mere om Googles brug af data her.

Ønsker du at slette cookies i din browser, så kan du læse hvordan du gør her:

Bruger du flere Internet-browsere, skal du slette cookies i dem alle.

Hvis din browser ikke er repræsenteret på listen, så søg information om, hvordan du sletter cookies på den pågældende browsers hjemmeside.

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker fx hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i en konkurrence eller på anden måde selv udleverer personoplysninger. De bliver således kun registreret, hvis du videregiver dem.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt, anonymt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: navn, telefonnummer, e-mail og adresse. Det vil typisk være i forbindelse med, at du skriver en kommentar, kontakter os, deltager i en konkurrence eller tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Vi indsamler ingen særligt personlige oplysninger som race, etnisk oprindelse, seksuel orientering, politiske holdninger eller lignende.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Det er umuligt at sikre sig 100% mod usikkerheder, men vi har som sagt gjort vores ypperligste.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev eller svare på en e-mail du har sendt. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold og til at levere annoncer til dig.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. De fleste cookies udløbet efter 30 dage og ingen cookies har en løbetid på mere end 14 måneder.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af hjemmesiden, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: kontakt@sundt-parforhold.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Hjemmesiden ejes og publiceres af:

MRA WEB
CVR: 32818331
Regnbuen 36
3400 Hillerød
Telefon: 26 73 71 07
E-mail: kontakt@sundt-parforhold.dk

Har du spørgsmål?

Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores information og/eller behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os på kontakt@sundt-parforhold.dk.

Informationerne på denne side er senest opdateret den 24. maj 2018.