Archive of ‘Blog’ category

46% af alle danskere har været utro!

Utroskab gør ondt

Utroskab er desværre et emne som mange danskere får ind på livet, for det er langt fra alle der kommer ud af parforholdet uden skrammer! En ny undersøgelse fra online lægeplatformen – Dr. Felix – viser således, at hele 46% af os danskere har været vores partner utro.

Det er et alarmerende højt tal! Og faktisk det højeste antal i hele verdenen!

(mere…)

24 rammende citater om utroskab

24 citater om utroskab

Der er næppe noget emne, der kan bringe vores følelser mere i kog end utroskab. Dét at snyde sig til forbudte kys eller sex bag ryggen på ens partner. Bare den svageste mistanke om utroskab har betydet døden for millioner af mænd og kvinder gennem tiden – uanset om de var skyldige eller ej. Heldigvis kan man også vælge at se både filosofisk og humoristisk på utroskab. Man behøver ikke slå hinanden ihjel. Vi har fundet en stribe rammende citater om utroskab – nogle på dansk, nogle på engelsk.

(mere…)

Om parforhold, forældreskab, forhindringer og teambuilding

Om parforhold, forældreskab, forhindringer og teambuilding

At blive forældre er som at kravle gennem en forhindringsbane sammen – med bind for øjnene

Før jeg fik lov til at køre bil, tog jeg kørekort, hvilket utvivlsomt har nedsat ricikoen for, at jeg dagligt bringer mit eget og andres liv i fare. Da jeg i femte klasse lærte at sy, skulle jeg først have et ”symaskinekørekort” for at undgå, at jeg syede min pegefinger fast i stoffet. Men da jeg blev gravid, var der ingen, der tilbød mig et ”forældre- og parforholdskørekort” for at undgå, at jeg udsatte mig selv, min mand eller mit kommende barn for unødig overlast. I stedet væltede det ind med lykønskninger, smil og positive forventninger. Set i bakspejlet forstår jeg godt, hvorfor psykologer har navngivet graviditeten som en periode af ”inflated happiness. Det var stilhed før stormen.

(mere…)

Danskerne er verdens lykkeligste folk…

 

Det er ikke mange måneder siden, at en ny undersøgelse igen viste, at danskerne er verdens lykkeligste folk. Hvordan sådan nogle undersøgelser måles og om ”lykke” overhovedet kan måles skal jeg ikke kunne sige, men der er ingen tvivl om, at vi har det rigtig godt i vores lille og smukke land! Men der er rum til forbedring.

(mere…)

Interview med parterapeut, Lone Algot Jeppesen

Selvom parterapi er langt mere udbredt i dag end for bare nogle år siden, så er det stadig en svær størrelse for mange mennesker. Derfor har vi stillet parterapeut, Lone Algot Jeppesen nogle spørgsmål der kan belyse nogle typiske udfordringer og dermed hjælpe dig lidt på vej, inden du søger hjælp.

(mere…)

Hvordan var jeres år?

Gør status på året og få et bedre parforhold

2015 går på hæld og forhåbentligt har det været et fantastisk år for jer!?

I løbet af sådan et år oplever man mange ting sammen med sin kæreste. Udover den forhåbentlige dejlige sommerferie, så har I sikkert også haft mange andre sjove, spændende og lærerige stunder sammen. Inden I går ind i det nye år, er det en god ide at mindes nogle af de mange gode oplevelser og stunder, I har nydt sammen.

Hvad har været det bedste og hvad har været med til at definere jer som det par, I er i dag?

(mere…)